Mandle v bílé čokoládě a slaném karamelu

Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně!

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: R38.2020.200 R38.2020.500 R38.2020.1000 Zvolte variantu
98 Kč / ks 246 Kč / ks 459 Kč / ks od 98 Kč / ks 88 Kč bez DPH 220 Kč bez DPH 410 Kč bez DPH od 88 Kč bez DPH
Kategorie: Ořechy v čokoládě
Záruka: 1 rok

Složení produktu

Složení: mandle 25 %, bílá čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, mléčný cukr, odstředěné sušené mléko, arašídový olej, kakaová hmota, sójový lecitin, vanilkové aroma, mořská sůl, arabská guma, koření, jogurtový prášek, šelak). Alergeny: stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin.

Skladování: Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25° C.

Země původu: Nizozemí.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 2377 kJ / 571 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 37,7 g (14,9 g), Sacharidy (z toho cukry): 47,7 g (41,6 g), Vláknina: 1,8 g, Bílkoviny: 9,3 g, Sůl: 248,8 g

MANDLE V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ A SLANÉM KARAMELU

Mandle slaný karamel

Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně! Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Na výrobu se používají pouze mandle vysoké kvality a velikosti.

Mandle jsou obecně nutričně bohatou pochoutkou, jsou napěchované bílkovinami, vlákninou, antioxidanty, železem a dalšími minerálními látkami. Kombinace polevy z bílé čokolády se slaným karamelem a mandlí je jako stvořená ke zdravému mlsání pro děti i dospělé.

Benefity mandlí

Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů? 

Mandle mají velký podíl zdravých tukůvlákniny a bílkovinTyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie)

O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.

MANDLE V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ A SLANÉM KARAMELU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: