OŘÍŠKOVÉ MÁSLO Z BIO KEŠU OŘÍŠKŮ

BIO kešu máslo bez přidaných,..no vlastně je vyrobeno pouze za sucha pražených BIO kešu oříšků.

Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku, kterou chceme dokládat kvalitu našich surovin.

 

 

 

Skladem (>5 ks)
Kód: R47.202047
198 Kč / ks 172,17 Kč bez DPH 565,71 Kč / 1000 g
Kategorie: BIO oříšková másla
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.3 kg
Složení: 100 % KEŠU ořechy BIO pražené
Země původu: Vietnam
Skladování: Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Certifikace BIO: Zemědělská produkce mimo EU
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu.
Hmotnost:: 350 g
OŘÍŠKOVÉ MÁSLO Z BIO KEŠU OŘÍŠKŮ
Novinka

MÁSLO Z BIO KEŠU OŘECHŮ

Složení: 100% KEŠU oříšek Bio pražený

Země původu: Vietnam

 

BIO kešu oříšky jsou nasucho pražené a několikrát pomleté, aby bylo máslo dokonale hladké. Pražení oříšků uvolní aroma, oříškové máslo je pak výrazné svou chutí.
BIO kešu oříšky jsme vybrali z toho důvodu, abychom měli jistotu, že byly ořechy vypěstovány v souladu s přírodou.

Máslo z BIO kešu oříšků je skvělé na snídaní do ranních kaší, bílého jogurtu, jen tak na pečivo nebo palačinky. My kešu krém používáme i při přípravě domácí nutely, ale nejvíce ujídáme prostě jen tak :D
Oříšková másla jsou skvělým pomocníkem ve sladké i slané kuchyni. Můžete je použít při výrobě pečených i nepečených dortů, tyčinek, zálivek na saláty, smoothie, atd..

 

 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. 
Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu. 

  • Doporučuje se před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
  • Po otevření vydrží v lednici mnohem déle, dle naší zkušenosti, ale vždy jej nabírejte čistou suchou lžící.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: