Mandle v čokoládě a skořici

Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně!

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: R28.202028.200 R28.202028.500 R28.202028.1000 Zvolte variantu
82 Kč / ks 199 Kč / ks 384 Kč / ks od 82 Kč / ks 73 Kč bez DPH 178 Kč bez DPH 343 Kč bez DPH od 73 Kč bez DPH 41 Kč / 100 g 40 Kč / 100 g 38 Kč / 100 g
Kategorie: Ořechy v čokoládě
Záruka: 1 rok

Složení produktu

Složení: mandle 23 %, mléčná čokoláda 76 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko - prášek, kakaová hmota, syrovátkový prášek, laktóza, leštící složka, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, arašídový olej, skořice. Alergeny: stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin.

Skladování: Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25° C.

Země původu: Nizozemí.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 2370 kJ / 568 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 35,1 g (13,8 g), Sacharidy (z toho cukry): 52,7 g (44 g), Vláknina: 2,8 g, Bílkoviny: 9,1 g, Sůl: 0,142 g

MANDLE V ČOKOLÁDĚ A SKOŘICI

Mandle v čokoládě a skořici

Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně! Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Na výrobu se používají pouze mandle vysoké kvality a velikosti.

Mandle jsou obecně nutričně bohatou pochoutkou, jsou napěchované bílkovinami, vlákninou, antioxidanty, železem a dalšími minerálními látkami. Kombinace polevy z mléčné čokolády se skořicí a mandlí je jako stvořená ke zdravému mlsání pro děti i dospělé.

Benefity mandlí

Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů? 

Mandle mají velký podíl zdravých tukůvlákninybílkovinTyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie)

O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.

MANDLE V ČOKOLÁDĚ A SKOŘICI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: