Mandle v mléčné čokoládě
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně!
Složení produktu
Složení: mandle 27 %, mléčná čokoláda 73 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko - prášek, kakaová hmota, syrovátkový prášek, laktóza, leštící složka, Sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma). Alergeny: stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu, sójový lecitin.
Skladování: Skladujte v suchu, v teplotě max. do 25° C.
Země původu: Nizozemí.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 2393 kJ / 574 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 36,3 g (13,3 g), Sacharidy (z toho cukry): 50,7 g (42,4 g), Vláknina: 2,8 g, Bílkoviny: 9,8 g, Sůl: 0,14 g
Mandle v mléčné čokoládě
Pořádná porce čokolády a uvnitř křupavý oříšek? Ano, to jste tady správně! Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Na výrobu se používají pouze mandle vysoké kvality a velikosti.
Mandle jsou obecně nutričně bohatou pochoutkou, jsou napěchované bílkovinami, vlákninou, antioxidanty, železem a dalšími minerálními látkami. Kombinace polevy z mléčné čokolády s mandlí je jako stvořená ke zdravému mlsání pro děti i dospělé.
Benefity mandlí
Mandle mají velmi dobrou pověst a obecně se o nich ví, že jsou prospěšné pro zdraví. Když vám tedy někdo řekne, že mandle jsou dobré pro vaše srdce, není to výmysl. Věděli jste ale, že tyto ořechy mají i mnoho dalších zdravotních benefitů?
Mandle mají velký podíl zdravých tuků, vlákniny a bílkovin. Tyto živiny jsou užitečné mimo jiné tím, že pomáhají zpomalovat vstřebávání sacharidů ze střeva do krve. Když jsou tedy mandle konzumovány spolu se sacharidovými potravinami, mohou pomoci zmírnit nárůst hladiny cukru v krvi (glykémie).
O stabilní hladinu cukru v krvi a co nejmenší výkyvy by se měl snažit každý z nás. Když je totiž glykémie příliš rozkolísaná, může se projevit výkyvy energie či například hladem a pravidelnou chutí na sladké. Pravidelné zařazení mandlí do jídelníčku ji tak může pomoci udržet pod kontrolou.
Na výrobu 100g lyofilizovaných jahod připadá cca 1000g čerstvých jahod. Jedná se o stále plodící odrůdu, tudíž se její chuť mění dle počasí. Lyopotraviny prezentované na našem...
BIO lískové oříšky. Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku, kterou chceme dokládat kvalitu našich surovin.
Musíme upražit oříšky a máslo umlít, prosíme o trpělivost. Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku, kterou chceme dokládat...
Hledáte BIO kešu krém té nejlepší kvality? Tak to jste u tady správně! Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku,...
BIO mandlový krém, nebo mandlové máslo, jak kdo chce :). Dopřejte svým chuťovým pohárkům neopakovatelnou cestu do světa oříškové sladkosti. Každá lžička je malým okénkem do...
Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!...
Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy. Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice,...
Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku, kterou chceme dokládat kvalitu našich surovin. Para ořechy natural BIO jsou...
BIO lískové oříšky. Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili jsme si vlastní BIO značku, kterou chceme dokládat kvalitu našich surovin.
Vlašské ořechy nemají, jako jediné, BIO značku. Není však potřeba, protože jsou přirozeně v BIO kvalitě. Získáváme je totiž výkupem přebytků ze zahrádek v našem okolí. Jsou...
Připravili jsme je pro vás BIO RAW mandle nakrájené na plátky pro snadné a rychlé použití. Jsou oloupané, takže vám nebude dělat starosti žádná slupka, rovnou je můžete použít...
Minimum rozlámaných oříšků. U nás nakupujete BIO kešu ořechy v nejvyšší kvalitě a největší velikosti - W240. Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. Založili...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.