Mrazem sušený česnek dokáže v kuchyni plnohodnotně nahradit ten čerstvý, protože si uchová chuťové vlastnosti i charakteristickou vůni. Vyzkoušejte ho i vy.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní prášky sušeny mrazem - lyofilizované |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Složení: | 100 % lyofilizovaný česnek Rusák |
Země původu: | Česká republika |
4,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
4
ZP
Zorica Pesakova
Očekávala jsem více,práškový česnek se dá sypat na saláty má hezkou vůni
drcený ani nevím,jak používat,na oleji se spálí a do salátu je dost ostrý.Myslím,že čerstvý česnek je nejlepší.
LB
Lenka Bláhová
(Administrátor)
Dobrý den,
drcený česnek využijete při nakládání masa, do polévek, při nakládání sýrů a zeleniny v oleji. Lyofilizovaný česnek má výhodu v tom, že nenadýmá, i když jej tepelně neuvaříte a má zachované stále všechny živiny, jako čerstvý. Při styku s vodou se opět rehydratuje, téměř do původní podoby. Dejte mu ještě tyto šance a určitě najde místo v kuchyni. :)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.