VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY - VE SKLE

Naše lyofilizované Olomoucké tvarůžky byly vybrány, jako produkt reprezentující Českou republiku firmou ČESKÉ BEDÝNKY. Je to pro nás velká pocta, neboť ČESKÉ BEDÝNKY sdružují kvalitní a poctivé malé výrobce z celé ČR do jedné bedýnky, kterou je pak obdarován třeba vítěz Velké Pardubické. Evi, moc děkujeme, že můžeme být součástí něčeho tak krásného a zároveň velkého!

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Skladem (>5 ks)
Kód: 2018135.150 SKLO
399 Kč / ks 346,96 Kč bez DPH 2 660 Kč / 1000 g
Kategorie: Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.15 kg
Složení: 100 % lyofilizované olomoucké tvarůžky
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1589 kJ 380 kcal Tuky: 2,8 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 3,9 g z toho cukry: 3,9 g Bílkoviny: 84 g Sůl: 13,2 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 260 g
Tvar ky kousky 2
Tip

OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY - BALENO VE SKLENICI - SUPER DÁREK


Země původu: Česká republika
Složení: lyofilizováno: tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170
Vyrobeno: ČR
 

Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány.

Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnéjší chuť, než jak je znáte.

 

Použití:

Kousky využijete k nastrouhání. jako koření, dochucovadlo, nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale taky cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete, jako snack. Oproti věnečkům, jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: