JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod připadá cca 1000 g čerstvých jahod.

Jedná se o stále plodící odrůdu, tudíž se její chuť mění dle počasí.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 16.201862.25 16.201862.50 16.201862.100 16.201862.250 Zvolte variantu
177 Kč / ks 347 Kč / ks 681 Kč / ks 1 691 Kč / ks od 177 Kč / ks 153,91 Kč bez DPH 301,74 Kč bez DPH 592,17 Kč bez DPH 1 470,43 Kč bez DPH od 153,91 Kč bez DPH 7 080 Kč / 1000 g 6 940 Kč / 1000 g 6 810 Kč / 1000 g 6 764 Kč / 1000 g
Kategorie: Prášky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované jahody
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1580 kJ / 377 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 4 g (0.4 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (60 g), Bílkoviny: 8 g, Sůl: --
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 1000 g
JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
Novinka

JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

(Fragaria)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% jahody

Vyrobeno: ČR

 

Použití: Jahodový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako dochucovadlo. Lze využít ke zdobení. Potřebné množství zvolte dle využití a

požadované barvy.

Lyofilizované jahody jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Jahody byly šetrně ručně natrhány na plantážích na Kolínsku, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Jedná se o stále plodící odrůdu, tudíž se její chuť mění dle počasí.

Chuť lyofilizovaných jahod zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaných jahod připadá cca 1000 g čerstvých jahod.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: