Krutí maso s lyofilizovaným chilli a jasmínovou rýží

Milujete krutí maso, které je připravené během chvilky? Vyzkoušejte recept na krůtí maso s rybí omáčkou, sójovou omáčkou a exotickou chutí  limetky, kterou skvěle doplňuje naše lyofilizované chilli. Jemná a aromatická BIO jasmínová rýže dodává jídlu skvělou chuť a dokonale doplní tento pikantní pokrm. BIO jasmínovou rýži a lyofilizované chilli zakoupíte na našem e-shopu. Celá příprava vám zabere necelých 20 minut a chutný oběd tak máte na stole během chvilky! Pojďme se pustit do přípravy!

 

 

Ingredience:

  • 400 g krůtího masa
  • 1 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 čajová lžička lyofilizovaného chilli
  • šťáva z 1 limety
  • 1 lžička sladké papriky
  • BIO jasmínová rýže (lyopotraviny)

Postup:

  1. Krůtí maso nakrájejte na menší kousky a osolte.
  2. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a opečte maso z obou stran.
  3. Přidejte rybí omáčku, sójovou omáčku, lyofilizované chilli, šťávu z limety a sladkou papriku.
  4. Vařte do doby, než je maso dobře propečené a omáčka se zahustí.

Podávejte s vařenou BIO jasmínovou rýží.

Vychutnejte si exotickou nálož chutí v podobě krůtího masa s rybí omáčkou, sójovou omáčkou, limetou a BIO jasmínovou rýží. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny milovníky pikantních chutí, protože naše lyofilizované chilli rozhodně pikantní je! Snadná příprava udělá z tohoto jídla váš oblíbený pokrm. Dobrou chuť!

 

Skvělé recepty na náš blog připravila foodblogerka a nutriční specialistka Romana Haramia, kterou najdete také na Instagramu pod názvem @fit_hit_romana_haramia.