HRUŠKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
Na výrobu 100 g lyofilizovaných hrušek připadá cca 500 g čerstvých hrušek.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované hrušky |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1410 kJ / 337 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,8 g (0,3 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (61 g), Bílkoviny: 3 g, Sůl: 0 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 500 g |
HRUŠKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
(pirorum)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% hruška
Vyrobeno: ČR
Lyofilizované hrušky jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Hrušky byly šetrně ručně natrhány v sadech Jeseníků, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány.
Chuť lyofilizovaných hrušek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete ze stromu. Struktura lyohrušek je odlišná od ostatního lyoovoce, je na vině vysoký obsah cukru, který se nedá lyofilizovat, což hrušky ale neznehodnocuje.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných hrušek připadá cca 500 g čerstvých hrušek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.