MERUŇKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
Úžasně voňavé, křupavé a jemně nakyslé? Ano, to jsou lyofilizované meruňky vypěstované v České republice.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných meruněk připadá cca 650 g čerstvých meruněk.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované meruňky |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1280 kJ / 306 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 5 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 40 g (40 g), Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 650 g |
MERUŇKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
(Prunus armeniaca)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% meruňky
Vyrobeno: ČR
Meruňky pochází z více zdrojů. Větší část zásob odebíráme z Křelova u Olomouce od jedné rodiny, která má na zahradě několik krásných stromů meruněk. Zásoby doplňujeme také meruňkami z jižní Moravy z malého rodinného sadu.
Meruňky jsou úžasně nakyslé a zároveň sladké. Zkrátka tak, jak mají být, když jsou vypěstovány v našich podmínkách. My je máme nejraději jen tak na chroupání, ale jsou i velmi vděčným služebníkem na výlety. Velké kousky jsou super i do těch nejmenších ručiček. Další velké využití pak je už v naší kuchyni. Pro jejich dokonalou vůni se hodí do každého smoothie a hlavně jsou lyofilizované meruňky skvělé do zmrzliny z jogurtu.
Lyofilizované meruňky jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Chuť lyofilizovaných meruněk zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete ze stromu.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných meruněk připadá cca 650 g čerstvých meruněk.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.