ARONIE LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENÁ)
Aronie, nebo také černý jeřáb, je učiněný zázrak v přírodě. U nás doma ji milujeme všichni, ač hodně lidem nechutná pro její "drsnou" chuť, která zůstává na jazyku. V kombinaci s rakytníkem jsou nerozlučnou dvojkou nadupanou nejen vitamínem C.
Na výrobu 100 g lyofilizované aronie připadá cca 500 g čerstvé aronie.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % aronie |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1468 kJ / 351 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,0 g (1,0 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (29 g), Bílkoviny: 3,0 g, Sůl: -- |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 500 g |
ARONIE LYOFILIZOVANÁ (MRAZEM SUŠENÁ)
(Aronia)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% aronie
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaná aronie je složena ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Aronie byla šetrně ručně nasbírána v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizované aronie zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete z keříku, či stromku.
Díky vysokému obsahu vitamínu C, je konzistence aronie lepkavá, ne zcela křupavá, což neznehodnocuje její vlastnosti.
Na výrobu 100 g lyofilizované aronie připadá cca 500 g čerstvé aronie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.