ČERNÝ RYBÍZ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)
Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého rybízu.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % černý rybíz |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 880 kJ / 210 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,0 g (0,05 g), Sacharidy (z toho cukry): 31,0 g (31,0 g), Bílkoviny: 7,00 g, Sůl: 0,00 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 400 g |
ČERNÝ RYBÍZ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)
(Ribes nigrum)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% lyofilizovaný černý rybíz
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaný černý rybíz je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Černý rybíz byl šetrně natrhán v sadech v Jeseníkách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.
Chuť lyofilizovaného černého rybízu zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.
Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého černého rybízu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.