ČERNÝ RYBÍZ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého rybízu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 03.201803.25 03.201803.50 03.201803.100 03.201803.250 03.201803.500 03.201803.1000 Zvolte variantu
64 Kč / ks 126 Kč / ks 248 Kč / ks 617 Kč / ks 1 232 Kč / ks 2 445 Kč / ks od 64 Kč / ks 55,65 Kč bez DPH 109,57 Kč bez DPH 215,65 Kč bez DPH 536,52 Kč bez DPH 1 071,30 Kč bez DPH 2 126,09 Kč bez DPH od 55,65 Kč bez DPH 2 560 Kč / 1000 g 2 520 Kč / 1000 g 2 480 Kč / 1000 g 2 468 Kč / 1000 g 2 464 Kč / 1000 g 2 445 Kč / 1000 g
Kategorie: Ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % černý rybíz
? Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 880 kJ / 210 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,0 g (0,05 g), Sacharidy (z toho cukry): 31,0 g (31,0 g), Bílkoviny: 7,00 g, Sůl: 0,00 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 420 g

Černý rybíz – lyofilizovaný (sušený mrazem)

(Ribes nigrum)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% lyofilizovaný černý rybíz

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný černý rybíz je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Černý rybíz byl šetrně natrhán v sadech v Jeseníkách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Chuť lyofilizovaného černého rybízu zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.

 

Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého černého rybízu.

 

HODNOCENÍ:

https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: