VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, jsme moc rádi za Vaše objednávky. Momentálně je naše výroba přehlcena a v tuto chvíli bohužel nemůžeme garantovat při dnešním objednání, doručení do Vánoc. Moc nás to mrzí, ale stroje nedovedou vyrábět rychleji. Budeme se snažit doručit Vaše objednávky, ale bohužel, opravdu to nemůžeme v tuto chvíli slíbit, že se doručení opravdu podaří. Děkujeme moc za pochopení a budeme moc rádi, když nám zachováte přízeň. Zdraví Leňa a Luba Bláhovi

ČERNÝ RYBÍZ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého rybízu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 03.201803.25 03.201803.50 03.201803.100 03.201803.250 03.201803.500 03.201803.1000 Zvolte variantu
64 Kč / ks 126 Kč / ks 248 Kč / ks 617 Kč / ks 1 232 Kč / ks 2 445 Kč / ks od 64 Kč / ks 55,65 Kč bez DPH 109,57 Kč bez DPH 215,65 Kč bez DPH 536,52 Kč bez DPH 1 071,30 Kč bez DPH 2 126,09 Kč bez DPH od 55,65 Kč bez DPH 2 560 Kč / 1000 g 2 520 Kč / 1000 g 2 480 Kč / 1000 g 2 468 Kč / 1000 g 2 464 Kč / 1000 g 2 445 Kč / 1000 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % černý rybíz
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 880 kJ / 210 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,0 g (0,05 g), Sacharidy (z toho cukry): 31,0 g (31,0 g), Bílkoviny: 7,00 g, Sůl: 0,00 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 400 g

ČERNÝ RYBÍZ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

(Ribes nigrum)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% lyofilizovaný černý rybíz

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný černý rybíz je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Černý rybíz byl šetrně natrhán v sadech v Jeseníkách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Chuť lyofilizovaného černého rybízu zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.

 

Na výrobu 100 g lyorybízu připadá cca 400 g čerstvého černého rybízu.

 

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MC Avatar autora | 27.11.2022
Výborná chut , pravý černý rybíz.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: