ŠVESTKY DOMÁCÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaných švestek připadá cca 500 g čerstvých švestek.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 05.201880.25 05.201880.50 05.201880.100 05.201880.250 05.201880.500 Zvolte variantu
106 Kč / ks 205 Kč / ks 397 Kč / ks 965 Kč / ks 1 928 Kč / ks od 106 Kč / ks 92,17 Kč bez DPH 178,26 Kč bez DPH 345,22 Kč bez DPH 839,13 Kč bez DPH 1 676,52 Kč bez DPH od 92,17 Kč bez DPH 4 240 Kč / 1000 g 4 100 Kč / 1000 g 3 970 Kč / 1000 g 3 860 Kč / 1000 g 3 856 Kč / 1000 g
Kategorie: Prášky sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované švestky
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1569 kJ / 375 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 27 g (2,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 21 g (8,5 g), Bílkoviny: 8,1 g, Sůl: --
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g
ŠVESTKY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) PRÁŠEK
RAW

ŠVESTKY DOMÁCÍ LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

(Prunus domestica)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% švestka domácí

Vyrobeno: ČR

Lyofilizované švestky jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Švestky byly šetrně ručně natrhány v sadech Jeseníků, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Chuť lyofilizovaných švestek zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete ze stromu.

Na výrobu 100 g lyofilizovaných švestek připadá cca 500 g čerstvých švestek.

 

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JH Avatar autora | 21.3.2023
Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: