S sebou na cesty.
Sušené maso jinak! Jen hovězí bio maso a koření, nic víc.
Sušené BIO hovězí maso je čistá bílkovina, která je smíchaná s čerstvě usušenými bylinkami a solí. Všechny suroviny pocházejí od regionálních dodavatelů.
Detailní popis produktu
Fakt Maso! - Hovězí sušené maso - BYLINKY - s sebou na cesty
Sklenice se ne vždy hodí, obzvlášť, když si chcete vzít maso s sebou na hory, nebo na výlet. Proto Martin začal balit maso také do kvalitních nepropustných doypack sáčků, které maso skvěle ochrání před vlhkostí a celé balení je lehoučké, takže Vám nezabere v batohu místo, ani neztěžkne.
Směs bylin, které svou výraznou vůní a chutí dodávají masu příjemnou chuť,
která vás zavede na čerstvou zahrádku plnou chutí a vůně. Po příjemném
křupnutí ucítíte chuť masa a následně mix chutí čerstvých bylinek.
Martin se pustil do sušení BIO hovězího masa. Řeknete si, že to v dnešní době není už nic netradičního, ale Martin pozvedl sušené hovězí maso na úplně jiný level!
Když ochutnáte, hned pochopíte, že se jedná o úplně nový produkt na českém trhu. Jak sám Martin říká: "Ladil jsem naše maso celé dva roky, než jsem se odvážil jít s ním na trh".
Při degustaci nám tady lítaly naše i Martinovy děti a moc toho pro nás nezbylo... Lidově řečeno, sežraly nám Martinovo sušené hovězí pod rukama :).
Složení: hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), směs bylinek a sůl 2 % (jedlá sůl, bylinky).
Na 100 g sušeného výrobku bylo použito 320 g hovězího masa.
Bio sušené hovězí maso s příchutí je tepelně opracovaný masný výrobek sušený horkým vzduchem. V žádné ze tří příchutí není kuchyňská sůl.
Na produkty našich partnerů nelze uplatňovat žádné slevy, pokud nejsou nastaveny z naší strany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Z regionu |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.019 kg |
Složení: | hovězí maso BIO (z ekologického zemědělství), směs bylinek a sůl 2 % (jedlá sůl, bylinky). |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.