BIO kakaové máslo, 250 g

BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť. Je vhodné nejen do sladkých pokrmů, ale také na smažení či opékání – zkuste si připravit třeba rybu, krůtí prsa, či zeleninu na kakaovém másle!

 

135 Kč / ks 121 Kč bez DPH 54 Kč / 100 g
Dostupnost: Momentálně nedostupné (>5 ks)
Kód: R20.202020.250
BIO kakaové máslo, 250 g
kakao maslo PhotoRoom.png PhotoRoom
BIO
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Odvážné tvrzení? Vyzkoušejte - pochopíte!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Sušení do 42 °C zachovává vitamíny i minerály.
Výhradně ruční zpracování všech surovin.
Ručně zpracováno!
Pečlivá kontrola každého kousku.
Žádný překup!
Žádný překup!
Suroviny od českých farmářů sklizeny v plné zralosti.

Detailní popis produktu

Popis produktu

Složení: 100 % BIO kakaové máslo.

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru / Dominikánská republika

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 3754 kJ / 99,8 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 99,8 g (57,0-68,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 0 g (0 g), Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0

KAKAOVÉ MÁSLO BIO, 250 g

BIO kakaové máslo 

BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť, neboť je dezodorizované vodní parou a tak má velmi univerzální použití.

Kakaové máslo se vyrábí z kakaových bobů z Peru, odkud pochází asi jen 1,6 % světové produkce. Odrůda kakaových bobů, které se používají na výrobu kakaového másla se jmenuje Criollo.

 

BIO kakaové máslo

 

Organické kakaové máslo je známé jako jeden z nejstabilnějších tuků, díky svému obsahu antioxidantů, které mu brání v žluknutí. Díky této vlastnosti může kakaové máslo vydržet dva až pět let, aniž by se jeho struktura výrazně změnila. Tato stabilita z něj činí skvělou volbu pro smažení a opékání – zkuste si připravit rybu, krůtí prsa nebo zeleninu na kakaovém másle! Navíc je ideální pro pečení dezertů, dortů nebo přípravu kvalitní čokolády a krémů. V kuchyni se určitě neztratí. 

Má nízký obsah cholesterolu, kalorií a tuků oproti běžně používaným tukům v kuchyni.

KAKAOVÉ MÁSLO BIO, 250 g
 

Doplňkové parametry

Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.25 kg
Složení: 100 % kakaové máslo BIO
Země původu: Peru
Certifikace BIO: Zemědělská produkce mimo EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: