BIO RAW agávový sirup

RAW agávový sirup v BIO kvalitě. Šťáva se šetrným postupem nepřesahujícím teplotu 42°C zahustí a vznikne sirup vlastnostmi podobný medu, který má nižší glykemický index (GI 20-26) než cukr nebo med. Agáve sirup je o 25 % sladší než cukr. Je vhodný pro vegetariány i vegany.

standardní cena: 89 Kč –15 % 75 Kč / ks 67 Kč bez DPH 30 Kč / 100 ml
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Možnosti doručení
Kód: R02.202002.250
BIO RAW agávový sirup
RAW AGÁVOVÝ SIRUP BIO, 250 ml
Akce BIO RAW
–15 %
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Odvážné tvrzení? Vyzkoušejte - pochopíte!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Sušení do 42 °C zachovává vitamíny i minerály.
Výhradně ruční zpracování všech surovin.
Ručně zpracováno!
Pečlivá kontrola každého kousku.
Žádný překup!
Žádný překup!
Suroviny od českých farmářů sklizeny v plné zralosti.

Detailní popis produktu

Popis produktu

Složení: 100 % BIO RAW agávový sirup.

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Mexico.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1262 kJ / 302 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0 g (0 g), Sacharidy (z toho cukry): 75 g (74 g), Vláknina: 5,8 g, Bílkoviny: 1 g, Sůl: 0,1 g

RAW AGÁVOVÝ SIRUP BIO

BIO RAW agávový sirup

RAW AGÁVOVÝ SIRUP BIO, 250 ml
RAW agávový sirup je přírodní sladidlo z mexické rostliny agáve s dužnatými listy. Vyráběn je za použití technologie odpařování ve vakuu při teplotě do 42°C, což zachovává všechny výživné hodnoty a enzymy. Díky tomu se zamezuje karamelizaci cukrů a sirup si udržuje přirozenou barvu a hustou konzistenci. Obsahuje fruktózu a inulin, což způsobuje nízký glykemický index (30), tedy nezvedá prudce hladinu cukru v krvi a nezatěžuje slinivku břišní a játra.

Balíme jej do sklenic s nálevkou, které lze dále využít na domácí sirupy nebo oleje. RAW Agávový sirup BIO si tak lehce zamilujete nejen na ranních kaších.

Agávový sirup - univerzální pomocník pro vaše recepty

Agávový sirup má nízký glykemický index a je vhodný pro diabetiky i nadšence RAW food stravy. Agávový sirup je hustá tekutina získaná z kaktusu agáve. Jeho barva a chuť se liší podle způsobu filtrování, což vytváří tmavší nebo světlejší varianty. Světlejší sirupy mají obvykle neutrálnější chuť.

Světlý agávový sirup je velmi univerzální pomocník. Naproti tomu tmavší agávové sirupy chutnají lehce do karamele a jsou výborné pro ochucení kaší, ať už zvolíte jáhlovou, ovesnou či rýžovou, k doslazení raw dezertů, k ochucení smoothies či mléčných koktejlů. Nezapomeňte, že sladivost agávového sirupu je vysoká, proto jej můžete použít méně.

RAW AGÁVOVÝ SIRUP BIO
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy a sladidla
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.57 kg
Složení: 100 % RAW agávový sirup BIO
Země původu: Mexiko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Včelí pyl (7)
Akce Tip RAW PŮVOD ČESKO
od 141 Kč bez DPH
od 158 Kč
188 Kč (až –16 %)
+ další
Skladem (>5 ks)

Nejsilnější antioxidant v přírodě? Ano, je ním označován včelí pyl. Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná...

Kód: 133.2018133.100
Akce RAW PŮVOD ČESKO
od 153 Kč bez DPH
od 171 Kč
204 Kč (–16 %)
Momentálně nedostupné (>5 ks)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu. Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České...

Kód: 133.2018140.100