VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnes prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 133.2018133.100 133.2018133.500 133.2018133.1000 133.2018133.300 Zvolte variantu
210 Kč / ks 1 046 Kč / ks 2 079 Kč / ks 632 Kč / ks od 210 Kč / ks 182,61 Kč bez DPH 909,57 Kč bez DPH 1 807,83 Kč bez DPH 549,57 Kč bez DPH od 182,61 Kč bez DPH 2 100 Kč / 1000 g 2 092 Kč / 1000 g 2 079 Kč / 1000 g 2 106,67 Kč / 1000 g
Kategorie: Superpotraviny sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1429 kJ 341 kcal Tuky: 6,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g Sacharidy: 45 g z toho cukry: 32 g Bílkoviny: 21 g Sůl: 0 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 120 g
Včelí pyl (7)
Tip

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů

Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

 

Složení pylu

Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.

Alergie na pyl

Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.

 

Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.

Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:

Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina

Podrobně o včelím pylu

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MK Avatar autora | 30.3.2022
Kvalitně zpracované, výtečná chuť.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení