VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 133.2018133.100 133.2018133.500 133.2018133.1000 133.2018133.300 Zvolte variantu
210 Kč / ks 1 046 Kč / ks 2 079 Kč / ks 632 Kč / ks od 210 Kč / ks 182,61 Kč bez DPH 909,57 Kč bez DPH 1 807,83 Kč bez DPH 549,57 Kč bez DPH od 182,61 Kč bez DPH 2 100 Kč / 1000 g 2 092 Kč / 1000 g 2 079 Kč / 1000 g 2 106,67 Kč / 1000 g
Kategorie: Superpotraviny sušené mrazem
Záruka: 2 roky
Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1429 kJ 341 kcal Tuky: 6,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g Sacharidy: 45 g z toho cukry: 32 g Bílkoviny: 21 g Sůl: 0 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 120 g
Včelí pyl (7)
Tip

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů

Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

 

Složení pylu

Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.

Alergie na pyl

Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.

 

Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.

Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:

Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina

Podrobně o včelím pylu

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MK Avatar autora | 30.3.2022
Kvalitně zpracované, výtečná chuť.