BIO KOKOSOVÝ CUKR, 1000 g

Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. 

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: R32.202032.500 R32.202032.1000 Zvolte variantu
295 Kč / ks 588 Kč / ks od 295 Kč / ks 263 Kč bez DPH 525 Kč bez DPH od 263 Kč bez DPH 590 Kč / 1000 g 588 Kč / 1000 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 2 roky
Složení: 100 % BIO kokosový cukr
cukr kokos PhotoRoom.png PhotoRoom
Novinka Tip BIO

Popis produktu

Složení: 100 % BIO kokosový cukr. 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Indonésie.

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1559 kJ / 384 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0,4 g (0,1 g), Sacharidy (z toho cukry): 93,4 g (86,9 g), Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0,9 g

BIO KOKOSOVÝ CUKR, 1000 g

BIO kokosový cukr

Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Není totiž ochuzen o cenné látky a je výživný. Má jemnou karamelovou chuť a vyrábí se z nektaru květů kokosových palem, takže se nemusíte bát, že by při jeho výrobě trpěla jediná palma. Navíc u nás najdete kokosový cukr pouze v BIO kvalitě, tedy pochází z ekologicky šetrného zemědělství.

Kokosový cukr pochází z jihovýchodní Asie a používá se asi tisíc let, u nás je však spíše novinkou. Je vzhledově podobný třtinovému cukru, ale má jemnější krystalky a také menší sladivost. Má karamelově-ovocnou chuť a je skvělý na pečení.

BIO kokosový cukr

Z hlediska nutričního složení v kokosovém cukru najdeme celou řadu minerálních látek a vitamínů, které pozitivně ovlivňují funkci našich orgánů a zdraví celého těla.

Dokonce obsahuje i antioxidanty a 14 druhů aminokyselin. Antioxidanty jsou účinné v boji s volnými radikály a chrání naše buňky před stárnutím. Aminokyseliny jsou zase důležité pro růst svalů, metabolismus a imunitní systém.

Jeho velkým benefitem je, že obsahuje nerozpustnou vlákninu inulin, která má schopnost zpomalit vstřebávání cukru do organismu, takže kokosový cukr nezpůsobuje takový cukrový šok, jako jiné potraviny s vyšším glykemickým indexem. Inulín navíc působí jako prebiotikum, to znamená, že slouží jako „potrava“ pro prospěšné bakterie ve střevech a zdravá střevní mikroflóra díky němu může jen vzkvétat.

BIO KOKOSOVÝ CUKR, 1000 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PT Avatar autora | 13.12.2023
Přesně podle představy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: