Mrazem sušený BIO černý rybíz. Malé kyselé černé bobule ze zahrádek našich babiček jsou každoroční letní rutinou. Jsou doslova nadupané vysokou dávkou vitamínu C. Přihoďte si lyofilizovaný rybíz do kaše, smoothies nebo ho použijte na ozdobu dezertů.
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
|---|---|
| Záruka: | 1 rok |
| Druh lyofilizované potraviny: | Ovoce |
| Druh ovoce: | Černý rybíz |
| Forma: | Celé |
| Hmotnost: | 25 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g |
| Složení: | 100 % BIO černý rybíz |
| Země původu: | Česká republika |
| Certifikace BIO: | Zemědělská produkce EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.






