KAKAOVÉ BOBY BIO - DRCENÉ, 250 g

Vybrali jsme pro Vás produkty, které mají BIO certifikaci. 

 

Skladem (>5 ks)
Kód: R18.202018.250
86 Kč / ks 74,78 Kč bez DPH 344 Kč / 1000 g
Kategorie: BIO suroviny
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.5 kg
Složení: 100 % kakaové boby RAW BIO
Země původu: Peru
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20 °C, max, 65 % vlhkost vzduchu).
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1922 kJ / 459 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 24,3 g (5,2 g), Sacharidy (z toho cukry): 50,5 g (16,2 g), Vláknina: 11,2 g, Bílkoviny: 4,0 g, Sůl: 0,12
Certifikace BIO: Zemědělská produkce mimo EU
boby PhotoRoom.png PhotoRoom
Tip

KAKAOVÉ BOBY BIO - DRCENÉ

 

Složení: 100% kakaové boby Bio 

Země původu: Peru

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C)

Odrůda: Criollo je odrůda kakaových bobů. Criollo znamená ve španělštině "místní" nebo též "domorodý." Kakovníky odrůdy Criollo pocházejí ze střední Ameriky a jižního Mexika. Tato odrůda je chuťově velmi pestrá. Obsahuje bohatou škálu ovocných a kořeněných chuťových tónů. Vyžaduje pouze krátkou dobu fermentace. Kakaovníky odrůdy Criollo jsou ale bohužel velmi choulostivé na pěstování. Snadno podléhají chorobám a škůdcům a mají malé výnosy. Proto z této aromatické odrůdy pochází pouze necelé jedno promile celosvětové sklizně. 

Využití:

Kakaové boby jsou delikátní záležitost. Obsahují 100 % kakaa, a proto nemusí oslovit na první dojem každého, ale po opakovaném užívání si jistě najdou místo ve Vaší zdravé spižírně. Doma je používáme takto:

  • přidáváme do sladkých kaší, těsta, do domácí čokolády, müsli, domácích tyčinek
Nutriční hodnoty na 100g výrobku
ENERGIE [kJ / kcal] 2499/604
TUKY [g] 50,3
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 34,2
SACHARIDY [g] 18,2
z toho CUKRY [g] 1
VLÁKNINA [g] 13,4
BÍLKOVINY [g] 13
SŮL [g] 0,175

 

Podělte se s námi, jak jste datlovou pastu využili vy, označením příspěvku:

Facebook @Lyopotraviny 

Instagram @lyopotraviny.cz

hastag #lyopotraviny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: