BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť. Je vhodné nejen do sladkých pokrmů, ale také na smažení či opékání – zkuste si připravit třeba rybu, krůtí prsa, či zeleninu na kakaovém másle!
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bio suroviny | 
|---|---|
| Záruka: | 1 rok | 
| Hmotnost: | 0.25 kg | 
| Složení: | 100 % kakaové máslo BIO | 
| Země původu: | Peru | 
| Certifikace BIO: | Zemědělská produkce mimo EU | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.




