BIO Kakaové máslo vzniká drcením a lisováním bio kakaových bobů, za nízkých teplot. Má neutrální chuť. Je vhodné nejen do sladkých pokrmů, ale také na smažení či opékání – zkuste si připravit třeba rybu, krůtí prsa, či zeleninu na kakaovém másle!
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bio suroviny |
|---|---|
| Záruka: | 1 rok |
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| Složení: | 100 % kakaové máslo BIO |
| Země původu: | Peru |
| Certifikace BIO: | Zemědělská produkce mimo EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.




