Na výrobu 100 g lyofilizované zeleniny připadá cca 590 g čerstvé zeleniny.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Detailní popis produktu
VEGETA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% lyofilizovaná zelenina: mrkev, celer (alergen), petržel, cibule, pórek, kedlubna, česnek, libeček, petrželová nať
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaná vegeta je složena ze 100% české zeleniny bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Zelenina byla vypěstována v okolí Zábřeha a dále v ČR, ručně očištěna, hluboce zamrazena a dále pak lyofilizována.
Chuť lyofilizované zeleniny je velmi intenzivní, aromatická a koncentrovaná. Zůstává ale zachována, jako u čerstvé zeleniny, avšak je intenzivnější co do chuti, tak i vůně.
Použití: Vegeta je velmi dobrým dochucovadlem, které použíjete tam, kde chcete hodně zvýraznit chuť. Výborná je také v kombinaci s olivovým olejem, špetkou soli a kurkumou - takové pesto využijete při nakládání masa, či vegan surovin na gril.
Máme vyzkoušeno ve vlastní kuchyni použití do: polévek, omáček, koření, na sýry, maso a zeleninu na gril, do hotových jídel, salátů, na pomazánky, do dipů.
Na výrobu 100 g lyofilizované zeleniny připadá cca 590 g čerstvé zeleniny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zelenina sušená mrazem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Složení: | Mrkev, celer, cibule, česnek, kedlubna / kapusta, pórek, petržel, libeček, petrželová nať, celerová nať |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1651 kJ 394 kcal Tuky: 2,9 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g Sacharidy: 59 g z toho cukry: 39 g Bílkoviny: 18 g Sůl: 1,2 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 590 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.