Mrazem sušené ostružiny nerozeznáte od těch čerstvých. Jsou stejně velké, krásně zbarvené a extrémně chutné. Dejte si pár ostružin na mlsání, trochu do snídaňové kaše nebo jogurtu. Skvěle se hodí také při pečení či zdobení dezertů a dortů.
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.




Detailní popis produktu
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizované ostružiny.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Česká republika.
Ukázkový nadpis
Energetická hodnota na 100 g: 1382 kJ / 330 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 3 g (1 g), Sacharidy (z toho cukry): 56 g (40 g), Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0 g

Lyofilizované ostružiny
Lyofilizované ostružiny jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Ostružiny byly šetrně ručně natrhaný v sadech v okolí Českého Brodu, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány.
Chuť lyofilizovaných ostružin zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete z keře.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných ostružin připadá cca 700 g čerstvých ostružin.
Ostružiny plné vitamínů
Věděli jste, že ostružiny jsou ideální potravina při hubnutí? Umí toho ale mnohem víc! Jsou chutným a krásně barevným zdrojem vitamínu C, obsahují vlákninu, hořčík a mimo to také užitečnou kyselinu citronovou a jablečnou.
Naše lyo ostružiny ručně sbíráme v sadech v okolí Českého Brodu a díky šetrnému procesu lyofilizace v nich zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si je tak můžete vychutnat naplno.
Spolu s našimi lyo malinami krásně ozdobí každý dezert a navzájem se chuťově i barevně doplní. U nás je najdete hned ve 2 variantách a to celé i v prášku.


Co je to lyofilizace?
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku.
Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.
Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.
Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované ostružiny |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Exotické ovoce dozrává v původní krajině....

Na výrobu 100 g lyofilizovaného zázvoru připadá cca 1000 g čerstvého zázvoru.

Představujeme MIX křupavého mrazem sušeného ovoce. Vyberte si svůj mix a potěšte svoje chuťové buňky lahodným LYO ovocem. Skvěle se hodí do jogurtů, snídaňových kaší nebo...
Podobné produkty

Na výrobu 100 g lyofilizované zeleniny připadá cca 590 g čerstvé zeleniny. Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice,...