Jahodový džem

Vůni a chuť jahod určitě každý z nás zná. Ochutnejte náš džem z vyzrálých jahod, který je výborný jak na palačinky či vafle, ale i do bílého jogurtu pro zdravou svačinku.

Složení výrobku: zahradní jahody (Fragaria grandiflora), cukr, želírující látka - pektin

Hmotnost: 175 g

110 Kč / ks 98 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 2023D016
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Nejvyšší standard kvality v Evropě!
Odvážné tvrzení? Vyzkoušejte - pochopíte!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Poctivě lyofilizováno v RAW kvalitě!
Sušení do 42 °C zachovává vitamíny i minerály.
Výhradně ruční zpracování všech surovin.
Ručně zpracováno!
Pečlivá kontrola každého kousku.
Žádný překup!
Žádný překup!
Suroviny od českých farmářů sklizeny v plné zralosti.

Detailní popis produktu

Jahodový džem

VYZRÁLÉ JAHODY

K výrobě jahodového džemu používáme vyzrálé jahody, které jsou plné chuti a vůně.
Jahodový džem

KOUSKY JAHOD

Do jahodového džemu jahody zcela nedrtíme, je tedy možné, že narazíte na kousek celé jahůdky.
Jahodový džem

PEKTIN

Pektin je přírodní želírující látka, která udělá džem džemem. Zajistí tu správnou konzistenci, kterou v džemu vyžadujeme.
Jahodový džem
SLOŽENÍ VÝROBKU:
Jahodový džem
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE:
Jahodový džem
JAK SKLADOVAT?
Jahodový džem

DALŠÍ VÝBĚROVÉ DŽEMY

Jahodový džem z vyzrálých plodů
Ostružinový džem bez zrníček
Džem z lesních brusinek sbíráno ve volné přírodě
Džem z černého rybízu bez zrníček
Dřínkový džem sbíráno ve volné přírodě
Meruňkový džem sbíráno v sadu
Džem z červeného rybízu bez zrníček
Jahodový džem

JAHODY Z FARMY  

Jahody si necháváme sbírat ve vybraných jahodových farmách, kde pěstitelé splňují podmínky nejvyšší kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: DŽEMY
Záruka: > 6 měsíců
Hmotnost: 0.35 kg
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 941kJ/222kcal
Tuky: méně než 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: méně než 0,1g
Sacharidy: 55g
z toho cukry: 54g
Bílkoviny: méně než 0,5g
Sůl: méně než 0,01g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: