KUSKUS S LYO GRANÁTOVÝM JABLKEM

Nenechte se zmást, že slaďoučké granátové jablíčko, je vhodné pouze do sladkých pokrmů. My si doma oblíbili lehké obědy, které jsou hotové raz - dva a ještě opravdu dobré!

 

Suroviny:

Postup:

  • Kuskus připravíme dle návodu, necháme zchladnout.
  • Jakmile je pokojové teploty, přidáme LYO vegetu, mátu a olivový olej.
  • Mrkev si očistíme a a pomocí škrabky vytvoříme hobliny.
  • Salát nakrájíme na cca 1 cm kolečka a necháme chvíli namočené ve studené vodě, pak scedíme.
  • Na pánvi si na GHÍ opražíme rozsekané mandle.
  • Kuskus s mrkví a salátem smícháme, přidáme LYO granátové jablko.
  • Nakonec posypeme opraženými mandlemi.

Uchování:

  • Uchovávejte v chladu, dokud nesníte.

Použití:

Salát můžete pojmout, jako:

  • lehký předkrm
  • hlavní chod
  • svačinu
  • večeři

Za mě geniální kombinace hořko-slano-sladké chuti!

Budu se těšit na Vaše výtvory a pokusy na @Lyopotraviny na talíři