Lyofilizovaný zázvorový prášek. Prášek ze zázvoru má intenzivní chuť a vůni. Je vhodný jako koření do pečení i k ochucení limonád. Zázvor podporuje energii a vitalitu.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktů
Složení: 100 % lyofilizovaný zázvor.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Čína.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 3563 kJ / 851 kcal Tuky: 8 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g Sacharidy: 181 g z toho cukry: 21 g Bílkoviny: 21 g Sůl: 0 g
Lyofilizovaný zázvor
Lyofilizovaný zázvor je složen ze 100% loupaného zázvoru bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Chuť lyofilizovaného zázvoru zůstává zachována, jako u čerstvého. Chuť i vůně je naopak ještě intenzivnější.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného zázvoru připadá cca 1200 g čerstvého zázvoru.
Zázvor - Univerzální pomocník pro zdraví a chuťové buňky
Ostrou chuť zázvoru pozná bezpečně každý, kdo jiný nás zachrání při nachlazení? Gingeroly, obsažené v zázvoru, mají rozsáhlé léčivé účinky a zázvor je bohatý i na vitamíny. Proto se hodí mít zázvor vždy po ruce.
Zázvor v lyofilizované podobě je ideální volbou, protože díky šetrnému procesu lyofilizace zůstávají všechny vitamíny, vůně i chutě zachovány. Můžete si tak zázvor vychutnat naplno.
Nabízíme zázvor jak na kostičky, tak i ve formě prášku. S práškovým lyofilizovaným zázvorem dodáte vašim pokrmům orientální nádech a provoníte celou kuchyň.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní prášky sušeny mrazem - lyofilizované |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Složení: | 100 % lyofilizovaný zázvor |
Země původu: | Čína |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného zázvoru připadá cca 1000 g čerstvého zázvoru.
Podobné produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu. Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České...
Bio kokosový olej je ideální teplé i studené kuchyně.e.