BIO Rakytník lyofilizovaný (sušený mrazem)
Nově v BIO kvalitě!
Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D
Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % BIO lyofilizovaný rakytník řešetlákový |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1569 kJ / 375 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 27 g (2,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 21 g (8,5 g), Bílkoviny: 8,1 g, Sůl: -- |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 450 g |
Certifikace BIO: | Zemědělská produkce EU |
BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)
(Hippophae rhamnoides)
Země původu: Česká republika
Certifikace: Zemědělská produkce EU - BIO.
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% rakytník řešetlákový
Vyrobeno: ČR
Ač je kyselý, vykouzlí vám úsměv na tvářích a dobrou náladu. Rakytník se totiž v našem těle přemění na serotonin. Není to tak jednoduché, jako se to napíše, ale lyofilizovaným rakytníkem a jeho nadupaným obsahem vitamínu C, kterého je 10 x více, než v pomeranči, neuděláte ani jeden den v roce, krok vedle pro posílení vaší imunity. Jooo, a když ho dáte dětem, tak vás to zaručeně pobaví také :D
Doma zobeme rakytník každý den. Každý z nás si doma vystačí se 2mi až 5ti kuličkami denně hlavně v období, kdy začne být chladnější počasí.
Sady rakytníku momentálně procházejí BIO certifikací. Certifikát BIO by měl být platný už od sklizně v roce 2022.
Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.
Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.
Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.