RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - DRCENÝ

Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.

Drcený rakytník má větší obsah semen z rakytníku.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 10.201859.25 10.201859.50 10.201859.100 10.201859.250 10.201859.500 Zvolte variantu
120 Kč / ks 235 Kč / ks 457 Kč / ks 1 115,99 Kč / ks 2 230 Kč / ks od 120 Kč / ks 104,35 Kč bez DPH 204,35 Kč bez DPH 397,39 Kč bez DPH 970,43 Kč bez DPH 1 939,13 Kč bez DPH od 104,35 Kč bez DPH 4 800 Kč / 1000 g 4 700 Kč / 1000 g 4 570 Kč / 1000 g 4 463,96 Kč / 1000 g 4 460 Kč / 1000 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný rakytník řešetlákový
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1569 kJ / 375 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 27 g (2,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 21 g (8,5 g), Bílkoviny: 8,1 g, Sůl: --
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 450 g
RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) DRCENÝ
Tip RAW

RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - DRCENÝ

(Hippophae rhamnoides)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: ruční sběr

Složení: 100% rakytník řešetlákový

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.

Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.

Drcený rakytník obsahuje semínka rakytníku ve zvýšeném poměru.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: