BIO Rakytník lyofilizovaný (sušený mrazem) - PRÁŠEK
Prášek z BIO rakytníku obsahuje i semena rakytníku.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Prášky sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaný rakytník řešetlákový |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1569 kJ / 375 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 27 g (2,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 21 g (8,5 g), Bílkoviny: 8,1 g, Sůl: -- |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 450 g |
Certifikace BIO: | Zemědělská produkce EU |
BIO RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM) - PRÁŠEK
(Hippophae rhamnoides)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% BIO rakytník řešetlákový
Vyrobeno: ČR
Lyofilizovaný BIO rakytník je složen ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
BIO Rakytník byl šetrně ručně nasbírán v sadech v jižních Čechách, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.
Chuť lyofilizovaného rakytníku zůstává zachována, jako když si jej právě utrhnete z keříku.
Lyofilizovaný rakytník má vysoký obsah vitamínu C , který se procesem lyofilizace zachová a neztrácí se. Díky vysokému obsahu vitamínu C a olejů, nezůstává lyofilizovaný rakytník stejně křupavý, jako jiné ovoce, ale je na stisk měkký, což ho ale nijak neznehodnocuje.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného rakytníku připadá cca 450 g čerstvého rakytníku.
Odpovědět