SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 45.201845.25 45.201845.50 45.201845.100 45.201845.250 45.201845.500 Zvolte variantu
85 Kč / ks 165 Kč / ks 317 Kč / ks 772 Kč / ks 1 542 Kč / ks od 85 Kč / ks 73,91 Kč bez DPH 143,48 Kč bez DPH 275,65 Kč bez DPH 671,30 Kč bez DPH 1 340,87 Kč bez DPH od 73,91 Kč bez DPH 3 400 Kč / 1000 g 3 300 Kč / 1000 g 3 170 Kč / 1000 g 3 088 Kč / 1000 g 3 084 Kč / 1000 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g), Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g), Bílkoviny: 4,9 g, Sůl: 0,45 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g
jeřab
Tip RAW

SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.

Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.

Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: