VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, v dnešních dnech prochází eshop aktualizací. Pokud Vám nebude cokoli fungovat, moc se omlouváme, ale určitě již brzy dáme do pořádku :)

SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Momentálně nedostupné (>5 ks) Momentálně nedostupné (>5 ks) Momentálně nedostupné (>5 ks) Momentálně nedostupné (>5 ks) Momentálně nedostupné (>5 ks) Momentálně nedostupné (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 45.201845.25 45.201845.50 45.201845.100 45.201845.250 45.201845.500 45.201845.1000 Zvolte variantu
64 Kč / ks 125 Kč / ks 245 Kč / ks 611 Kč / ks 1 213 Kč / ks 2 407 Kč / ks od 64 Kč / ks 55,65 Kč bez DPH 108,70 Kč bez DPH 213,04 Kč bez DPH 531,30 Kč bez DPH 1 054,78 Kč bez DPH 2 093,04 Kč bez DPH od 55,65 Kč bez DPH 2 560 Kč / 1000 g 2 500 Kč / 1000 g 2 450 Kč / 1000 g 2 444 Kč / 1000 g 2 426 Kč / 1000 g 2 407 Kč / 1000 g
Kategorie: České ovoce sušené mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g), Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g), Bílkoviny: 4,9 g, Sůl: 0,45 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g
SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
Tip

SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.

Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.

Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: