SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Prášky sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g), Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g), Bílkoviny: 4,9 g, Sůl: 0,45 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 500 g |
SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.
Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.
Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány. Panečku, to byla ale hrozná práce :)
Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 500 g čerstvého jeřábu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.