SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizovaného sladkoplodého jeřábu připadá cca 700 g čerstvého jeřábu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Momentálně nedostupné (> 5 ks) Momentálně nedostupné (> 5 ks) Momentálně nedostupné (> 5 ks) Momentálně nedostupné (> 5 ks) Momentálně nedostupné (> 5 ks) Momentálně nedostupné (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 45.2018150.25 45.2018150.50 45.2018150.100 45.2018150.250 45.2018150.500 45.2018150.1000 Zvolte variantu
69 Kč / ks 165 Kč / ks 265 Kč / ks 655 Kč / ks 1 299 Kč / ks 2 582 Kč / ks od 69 Kč / ks 60 Kč bez DPH 143,48 Kč bez DPH 230,43 Kč bez DPH 569,57 Kč bez DPH 1 129,57 Kč bez DPH 2 245,22 Kč bez DPH od 60 Kč bez DPH 2 760 Kč / 1000 g 3 300 Kč / 1000 g 2 650 Kč / 1000 g 2 620 Kč / 1000 g 2 598 Kč / 1000 g 2 582 Kč / 1000 g
Kategorie: Prášky sušeny mrazem
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1810 kJ / 432 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,5 g ( 0 g), Sacharidy (z toho cukry): 86 g ( 44 g), Bílkoviny: 4,9 g, Sůl: 0,45 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 500 g

SLADKOPLODÝ JEŘÁB LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)

Známe je také pod názvem červený jeřáb, nebo jednoduše jeřabiny.

 

Jako děti jsme je po sobě stříleli, ale také jsme se jimi hojně krmili. Netušili jsme však, že jsou tak prospěšné pro naše těla.

Sladkoplodý jeřáb vyrostl nedaleko Postřelmova. Nejsou to však ty červené jeřabiny, které jsou hořké a můžete si jimi otrávit! Naše jeřabiny vyrostly v sadu a bylo o ně s láskou pečováno, bez chemických postřiků. Byly ručně natrhány a odstopkovány. Panečku, to byla ale hrozná práce :)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: