Mrazem sušený sladkoplodý jeřáb. Věděli jste, že Sladkoplodý červený jeřáb je opadavý stromek, který pochází z Moravy? Stromek má kulovitý tvar a roste do velikosti 10 - 15 m. Plody zrají od září, mají atraktivní, červenou barvu a využívají se k přímému konzumu, na sušení nebo k dalšímu zpracování. U nás prochází procesem lyofilizace (sušení mrazem).
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | České ovoce sušené mrazem | 
|---|---|
| Záruka: | 1 rok | 
| Druh lyofilizované potraviny: | Ovoce | 
| Druh ovoce: | Sladkoplodý jeřáb | 
| Forma: | Celé | 
| Hmotnost: | 25 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g, 1000 g | 
| Složení: | 100 % lyofilizovaný sladkoplodý jeřáb | 
| Země původu: | Česká republika | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
 
 
                         
                        





 
                 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    