OSTRUŽINY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
Prášek z lyofilizovaných ostružin je super do smoothie - nemusíte řešit semínka. Ostružiny jsou obecně skvělé do diety, ale umí toho mnohem více!
Na výrobu 100 g lyoostružin připadá cca 670 g čerstvých ostružin.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Prášky sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované ostružiny |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1382 kJ / 330 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 3 g (1 g), Sacharidy (z toho cukry): 56 g (40 g), Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 670 g |
OSTRUŽINY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM) - PRÁŠEK
(Rubus)
Země původu: Česká republika
Forma sběru: ruční sběr
Složení: 100% lyofilizované ostružiny
Vyrobeno: ČR
Použití:
Ostružinový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako dochucovadlo. Lze využít ke zdobení. Potřebné množství zvolte dle využití a požadované barvy.
Ostružiny jsou jedinou surovinou, kterou nesušíme v úplné zralosti, ale jemně podtrhnuté. Když jsou ostružiny zralé, bohužel praskají a nejdou lyofilizovat. Ale i s tímto menším handicapem jsou úžasné jak chuťově, tak barvou a vůní.
Lehce je rozdrtíte do kaše, ale třeba i do zmrzliny, nebo smoothie. A kdo nemá rád semínka, určitě se mkrněte na náš prášek z lyofilizovaných ostružin. Ten je absolutně boží!
Lyofilizované ostružiny jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Ostružiny byly šetrně ručně natrhány v sadech v okolí Kolína, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány.
Chuť lyofilizovaných ostružin zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete z keře.
Na výrobu 100 g lyoostružin připadá cca 670 g čerstvých ostružin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.