PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!

Lyofilizováno v ČR. Uzrálo v původní krajině.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 900 g čerstvého ovoce.

Lyofilizovaná papája je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. Lyofilizovaná papája je příjemně sladké exotické ovoce. 

Lyofilizováno v ČR. 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 125.E2018125.25 125.E2018125.50 125.E2018125.100 125.E2018125.250 Zvolte variantu
184 Kč / ks 354 Kč / ks 683 Kč / ks 1 653 Kč / ks od 184 Kč / ks 164 Kč bez DPH 316 Kč bez DPH 610 Kč bez DPH 1 476 Kč bez DPH od 164 Kč bez DPH 7 360 Kč / 1000 g 7 080 Kč / 1000 g 6 830 Kč / 1000 g 6 612 Kč / 1000 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované granátové jablko
Země původu: Vietnam
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1645 kJ / 393 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0,9 g (0,7 g), Sacharidy (z toho cukry): 82 g (71 g), Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0,09 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 900 g
PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
RAW

PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

(papaya)
Země původu: Vietnam
Složení: 100% lyofilizovaná papája
Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaná papája je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Použití:

Lyofilizovaná papája je příjemně sladké exotické ovoce. Milujeme ji v jogurtu, tvarohu, ale i v různých kaších. Je skvělou příměsí do müsli.

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 900 g čerstvého ovoce.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: