GRANÁTOVÉ JABLKO - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!
Lyofilizováno v ČR. Uzrálo v původní krajině.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 400 g čerstvého ovoce.
Lyofilizované granátové jablko je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Lyofilizováno v ČR.
Kategorie: | Sušené potraviny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaná papaya |
Země původu: | Vietnam |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1026 kJ / 245 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 0,8 g (0,0 g), Sacharidy (z toho cukry): 47 g (47 g), Bílkoviny: 5,2 g, Sůl: 0,04 g |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 400 g |
GRANÁTOVÉ JABLKO - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
(Punica granatum)
Země původu: Vietnam
Složení: 100% lyofilizovaná granátové jablko
Vyrobeno: ČR
Lyofilizované granátové jablko je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Jak se jablíčko vlastně jí? Také dumáte vždy v obchodě? Už si nemusíte dělat starosti, u nás najdete jen dužinu přímo k snědku.
Použití:
Lyofilizované granátové jablko je mírně lepkavé. Je to zapříčiněno vysokým podílem přirozeně se vyskytujících cukrů. Nenechte se však odradit, je fantasticky sladké. Semena granátového jablka obsahují mnoho prospěšných látek a řadí se mezi superpotraviny. Milujeme ho v jogurtu, tvarohu, ale i v různých kaších.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 400 g čerstvého ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.