Vyzkoušejte lyofilizovaný banán. Díky sušení mrazem si zachová chuť, vůni i vitamíny, takže si ho můžete vychutnat na 100%.
Banány jsou všeobecně známé, jako zdravá svačina, ale všichni známe rozmajznutý banán v batohu, nebo hůře, rozmajznutý a zapomenutý. S našimi lyofilizovanými banány si s takovými trablemi, nemusíte dělat starosti. Tak šup na výlet!
Uzrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktů
Složení: 100 % lyofilizované banány.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Vietnam / Kostarika.
Výživové údaje na 100 g výrobku
Energetická hodnota: 1 747 kJ / 417 kcal, Tuky: 1,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, Sacharidy: 91 g, z toho cukry: 80 g, Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0 g
Lyofilizované banány
Chcete poznat chuť ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli cestovat do exotických zemí? S lyofilizovanými banány jste na správné adrese!
Lyofilizovaný banán je vyroben z 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Na výrobu 100 g lyofilizovaného banánu je potřeba přibližně 420 g čerstvého.
Banán - Výživné ovoce plné vitamínů a minerálů
Banán je protáhlé ovoce a je plodem banánovníku. Banány jsou bohaté na sacharidy, které se v nezralých plodech vyskytují hlavně jako škrob. Jak banány zrají, tento škrob se přeměňuje na jednodušší cukry, jako jsou sacharóza, glukóza a fruktóza. Obsah bílkovin a tuků v banánech je velmi nízký.
Vynikají obsahem vitaminu B6 a dalšími vitamíny skupiny C, B1, B2, E a kyseliny listové.
Jsou bohaté na minerály, ze kterých je nejcennější draslík, hořčík a železo. Díky vysokému obsahu draslíku jsou po avokádu a datlích třetím nejlepším zdrojem tohoto minerálu mezi čerstvým ovocem. Pro mnoho lidí banán představuje ovoce, bez kterého si nedokážou představit snídani.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku.
Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.
Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.
Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované potraviny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaný banán |
Země původu: | Vietnam / Kostarika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 450 g čerstvého ovoce. Dozrálo v původní krajině! Lyofilizováno v ČR.
Podobné produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 450 g čerstvého ovoce. Dozrálo v původní krajině! Lyofilizováno v ČR.