Banány lyofilizované (sušeno mrazem)

Vyzkoušejte lyofilizovaný banán. Díky sušení mrazem si zachová chuť, vůni i vitamíny, takže si ho můžete vychutnat na 100%.

Banány jsou všeobecně známé, jako zdravá svačina, ale všichni známe rozmajznutý banán v batohu, nebo hůře, rozmajznutý a zapomenutý. S našimi lyofilizovanými banány si s takovými trablemi, nemusíte dělat starosti. Tak šup na výlet!

Uzrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR. 

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 123.E2018123.25 123.E2018123.50 123.E2018123.100 123.E2018123.250 123.E2018123.500 123.E2018123.1000 Zvolte variantu
77 Kč / ks 148 Kč / ks 285 Kč / ks 692 Kč / ks 1 381 Kč / ks 2 756 Kč / ks od 77 Kč / ks 69 Kč bez DPH 132 Kč bez DPH 254 Kč bez DPH 618 Kč bez DPH 1 233 Kč bez DPH 2 461 Kč bez DPH od 69 Kč bez DPH 308 Kč / 100 g 296 Kč / 100 g 285 Kč / 100 g 277 Kč / 100 g 276 Kč / 100 g 276 Kč / 100 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný banán
Země původu: Vietnam / Kostarika
banán
RAW

Popis produktů

Složení: 100 % lyofilizované banány.

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.

Země původu: Vietnam / Kostarika.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 747 kJ / 417 kcal, Tuky: 1,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, Sacharidy: 91 g, z toho cukry: 80 g, Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0 g

BANÁNY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENY MRAZEM)

Lyofilizované banány

Chcete poznat chuť ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli cestovat do exotických zemí? S lyofilizovanými banány jste na správné adrese!

Lyofilizovaný banán je vyroben z 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného banánu je potřeba přibližně 420 g čerstvého.

Banán - Výživné ovoce plné vitamínů a minerálů

Banán je protáhlé ovoce a je plodem banánovníku. V banánech jsou nejvíce zastoupeny sacharidy, které se v nezralých plodech vyskytují převážně ve formě škrobu a během zrání se mění na jednodušší cukry: sacharózu, glukózu a fruktózu. V banánech je jen velmi málo proteinů a tuků.

Vynikají obsahem vitaminu B6 a dalšími vitamíny skupiny C, B1, B2, E a kyseliny listové.

Jsou bohaté na minerály, ze kterých je nejcennější draslík, hořčík a železo. Díky vysokému obsahu draslíku jsou po avokádu a datlích třetím nejlepším zdrojem tohoto minerálu mezi čerstvým ovocem. Pro mnoho lidí banán představuje ovoce, bez kterého si nedokážou představit snídani.

BANÁNY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENY MRAZEM)
BANÁNY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENY MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: