Jahody, v podobě plátků, získaly ocenění VÝROBEK OLOMOUCKÉHO KRAJE 2024.
Jakmile naše mrazem sušené jahody ochutnáte, už nebudete chtít žádné jiné. Díky šetrnému procesu sušení mrazem jsou lyofilizované jahody plné vitamínů a živin. Jsou bohatým zdrojem vitamínu C a vlákniny.
Vypěstováno a lyofilizováno v ČR.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
5,0
10 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
LL
Ludmila Ligenzová
Jsou vyborne
5
KK
Katerina Kocourkova
Vyborne, vyborne, nejvic nejlepsi. Chut, vune, opravdu nejlepsi ze vsech, ktere jsem kdy vyzkousela.
5
JB
Jana Bílková
Celé jahody úžasné. Nejenže dobře vypadají, ale mají i výbornou chuť. Rychle mizí. Super.
5
ZM
Zuzana Koval Malastova
Jahody sú úžasné. Chutia deťom aj dospelým, zároveň s nimi vykúzlite krasne a zdravé dekorácie nielen do kaší a jogurtov ale aj do pečenia.
5
MŠ
Markéta Šimková
Výborné
5
AŠ
Alena Šulcová
Jsem velmi spokojena
5
LG
Lenka Grmelová
Vynikající
5
KK
Katerina Kocourkova
Vyborne, vyborne, vyborne jahody. Krasna vune, chut vyrazna. Vubec se nedaji srovnat s lyo jahodami jinych znacek, opravdu nemaji konkurenci.
5
EB
Eva Brachařová
Nádherná vůně, nejkvalitnější lyo jahody, co jsme jedli. Zůstaneme věrní :) !!!
5
GV
Gita Vrzáková
Výborná chuť,nejlepší lyo jahody,co jsem kdy měla..
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.