JAHODY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)
Na výrobu 100g lyofilizovaných jahod připadá cca 1000g čerstvých jahod.
Jedná se o stále plodící odrůdu, tudíž se její chuť mění dle počasí.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | České ovoce sušené mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100% jahody |
Země původu: | Česká republika |
Skladování: | Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru. |
Nutriční hodnoty: | Energetická hodnota: 1580 kJ / 377 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 4 g (0.4 g), Sacharidy (z toho cukry): 67 g (60 g), Bílkoviny: 8 g, Sůl: -- |
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: | 1000 g |
Jahody – lyofilizované (sušené mrazem)
(Fragaria)
Země původu: Česká republika
Znáte to taky? Máme chuť na jahody. Skočíme si je koupit do krámu. Jsou krásné, velké, ale už moc nevoní. Přijely až z dalekého Egypta. Koupíme jich raději dvě krabičky, protože jsou oku tak lákavé. Doma přijde zklamání, jak jsou krásné, tak jsou bez chuti. Také často cítíme chuť hlíny, nebo dřeva. Co nestihneme sníst dnes, zítra je už plesnivé :( Často jsou ale bez chuti i vůně lyofilizované jahody. Je to velká škoda, protože my víme, že jahody, které rostou v Česku, překrásně voní i chutnají. A přesně takové jsou i naše lyofilizované jahody, které dozrávají opravdu v ČR. Dopřejte si české jahody po celý rok. Rozhodně nebudete zklamaní!
Lyofilizované jahody jsou složeny ze 100% českého ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Jahody byly šetrně ručně natrhány na plantážích na Kolínsku, hluboce zamrazeny a dále pak lyofilizovány. Jedná se o stále plodící odrůdu, tudíž se její chuť mění dle počasí.
Chuť lyofilizovaných jahod zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete.
Na výrobu 100g lyofilizovaných jahod připadá cca 1000g čerstvých jahod.
Napište nám recenzi na FACEBOOKU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.