BANÁNY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENY MRAZEM)

Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!

Banány jsou všeobecně známé, jako zdravá svačina, ale všichni známe rozmajznutý banán v batohu, nebo hůře, rozmajznutý a zapomenutý :D S našimi lyofilizovanými banány si s takovými trablemi, nemusíte dělat starosti. Tak šup na výlet!

Lyofilizováno v ČR. Uzrálo v původní krajině.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 123.E2018123.25 123.E2018123.50 123.E2018123.100 123.E2018123.250 123.E2018123.500 123.E2018123.1000 Zvolte variantu
77 Kč / ks 148 Kč / ks 285 Kč / ks 692 Kč / ks 1 381 Kč / ks 2 756 Kč / ks od 77 Kč / ks 69 Kč bez DPH 132 Kč bez DPH 254 Kč bez DPH 618 Kč bez DPH 1 233 Kč bez DPH 2 461 Kč bez DPH od 69 Kč bez DPH 3 080 Kč / 1000 g 2 960 Kč / 1000 g 2 850 Kč / 1000 g 2 768 Kč / 1000 g 2 762 Kč / 1000 g 2 756 Kč / 1000 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaný banán
Země původu: Vietnam / Kostarika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1747 kJ / 417 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 1,3 g ( 0,2 g), Sacharidy (z toho cukry): 91 g ( 80 g), Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 420 g
BANÁN LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
RAW

BANÁNY LYOFILIZOVANÉ (SUŠENY MRAZEM)

(Musa acuminata)
Země původu: Vietnam / Kostarika

Složení: 100% lyofilizovaný banán

Odrůda: Cavendish

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný banán je složen ze 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Použití:

Banán je skvělou příměsí do jogurtu, kaší, tvarohu, müsli, ale lze použít po rozemletí i jako mouku. Úžasně osladí a dodá skvělé banánové aroma. 

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 420 g čerstvého ovoce.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: