ČERVENÁ ŘEPA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK

Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy.

 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 30.P201867.25 30.P201867.50 30.P201867.100 30.P201867.250 30.P201867.500 30.P201867.1000 Zvolte variantu
155 Kč / ks 301 Kč / ks 581 Kč / ks 1 412 Kč / ks 2 821 Kč / ks 5 467 Kč / ks od 155 Kč / ks 134,78 Kč bez DPH 261,74 Kč bez DPH 505,22 Kč bez DPH 1 227,83 Kč bez DPH 2 453,04 Kč bez DPH 4 753,91 Kč bez DPH od 134,78 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 2 rok
Složení: 100 % lyofilizovaná červená řepa
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1413 kJ / 337 kcal Tuky: 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 61 g z toho cukry: 60 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,85 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 800 g

ČERVENÁ ŘEPA LYOFILIZOVANÁ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK

(Beta vulgaris var. vulgaris)

Země původu: Česká republika

Složení: 100% červená řepa

Vyrobeno: ČR

                                                  

Lyofilizovaná řepa je složena ze 100% řepy bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Použití: Prášek z červené řepy využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, pomazánek atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako dochucovadlo. Lze využít ke zdobení. Potřebné množství zvolte dle využití a požadované barvy.

Chuť lyofilizované řepy zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete.

 

Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: