OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY
Na výrobu 100 g lyofilizovaných Olomouckých tvarůžků připadá cca 280 g čerstvých Olomouckých tvarůžků.
Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.
Kategorie: | Sušené potraviny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM) - KOUSKY
Země původu: Česká republika
Složení: lyofilizováno: tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170
Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány.
Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnéjší chuť, než jak je znáte.
Použití:
Kousky využijete k nastrouhání. jako koření, dochucovadlo, nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale taky cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete, jako snack. Oproti věnečkům, jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.
Nutriční hodnoty na 100 g před lyofilizací: |
|
Energetická hodnota |
541 kJ/ 127 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
0,4 g 0,3 g |
Sacharidy - z toho cukry |
2,6 g 2,6 g |
Vláknina |
|
Bílkoviny |
28 g |
Sůl |
4,5 g |
HODNOCENÍ:
https://www.facebook.com/pg/lyopotraviny/reviews/?ref=page_internal
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.