Papája lyofilizovaná (sušeno mrazem)

Taky milujete exotické ovoce? Ty neskutečné barva a neznámé chutě! Třeba taková papája. Zvenku nenápadná tykev vypadající jako kombinace dýně, melounu a manga, která skrývá sytě oranžovou dužinu zdobenou desítkami černých semen. Mrazem sušená papája je skvělou pochoutkou pro malé i velké. 

Uzrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR. 

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 125.E2018125.25 125.E2018125.50 125.E2018125.100 125.E2018125.250 Zvolte variantu
184 Kč / ks 354 Kč / ks 683 Kč / ks 1 653 Kč / ks od 184 Kč / ks 164 Kč bez DPH 316 Kč bez DPH 610 Kč bez DPH 1 476 Kč bez DPH od 164 Kč bez DPH 736 Kč / 100 g 708 Kč / 100 g 683 Kč / 100 g 661 Kč / 100 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované granátové jablko
Země původu: Vietnam
Produktový papája
RAW

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizovaná papaya.

Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C

Země původu: Vietnam.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1 645 kJ / 393 kcal, Tuky: 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g, Sacharidy: 82 g, z toho cukry: 71 g, Bílkoviny: 4,6 g, Sůl: 0,09 g

PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Lyofilizovaná papaya

Sušená papája je lahodným exotickým potěšením. Papája je bohatá na antioxidanty, vlákninu a beta karoten.

Lyofilizovaná papája je složena ze 100% ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek. 

Sušené kousky papáji využijete při pečení koláčů a vyrábění raw dezertů. Skvěle osladí vaši snídani, ať už si rádi pochutnáváte na ovesné kaši, müsli nebo jogurtu. 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 900 g čerstvého ovoce.


Lyofilizovaná papaya

Je přirozeně bohatá na vlákninu, antioxidanty a beta karoten. Dokonce bylo prokázáno, že obsahuje více beta karotenu než mrkev a více vitamínu C než kiwi. Z minerálních látek v ovoci najdeme podstatné množství draslíku, hořčíku a vápníku. Papája spolehlivě zažene chuť na sladké a zároveň poskytne tělu energii a živiny.

V sušeném ovoci můžou přírodní cukry krystalizovat a tvořit na něm povlak. Tento přirozený proces nesnižuje kvalitu ovoce, naopak je známkou toho, že nebylo chemicky ošetřováno.

PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
PAPAYA - PAPÁJA - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: