Červená řepa obsahuje betain a řadu minerálů, díky čemuž má mnoho pozitivních účinků. Proto je zcela po právu považována za jednu z nejhodnotnějších potravin vůbec.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktů
Složení: 100 % lyofilizovaná červená řepa.
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.
Země původu: Česká republika.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1413 kJ / 337 kcal. Tuky: 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 61 g z toho cukry: 60 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,85 g
Lyofilizovaná červená řepa
Lyofilizovaná červená řepa je složena ze 100% řepy bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Chuť lyofilizované řepy zůstává zachována, jako když si ji právě utrhnete.
Na výrobu 100 g lyofilizované řepy, připadá cca 800 g čerstvé řepy.
Lyofilizovaná zelenina v prášku
Červená řepa je velmi zdravá kořenová zelenina, která obsahuje velké množství sodíku, draslíku i vápníku. U nás ji najdete v lyofilizovanou v podobě lupínků i prášku. Prášek z červené řepy se spolu s lyofilizovaným česnekovým práškem skvěle hodí na přípravu slaných jídel, které tak obohatí o potřebné živiny a dodá i červeno-růžovou barvu.
Naše ručně sklizená lyo červená řepa je výjimečná zelenina plná zdraví a díky šetrnému procesu lyofilizace v ní zůstanou všechny vitamíny, vůně i chutě a Vy si jí tak můžete vychutnat naplno.
Ovocné a zeleninové prášky jsou ideální do jogurtu, dortů, bábovek, kaší, smoothie nebo jako dekorace jídel. Díky různým druhům zeleniny a ovoce a jejich přirozenému pigmentu můžete vytvářet barevné kombinace podle svého gusta.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované potraviny |
---|---|
Záruka: | 2 rok |
Složení: | 100 % lyofilizovaná červená řepa |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Podobné produkty
Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 450 g čerstvého ovoce. Dozrálo v původní krajině! Lyofilizováno v ČR.