Vážení zákazníci, jsme moc rádi, že jste si oblíbili naše produkty! Vzhledem ke zvýšené poptávce před Vánocemi, prosíme o shovívavost v dodací lhůtě. Vaše zboží musíme vždy vyrobit, zabalit a expedovat k Vám. Objednávky, které proběhnou do 6. 12. 2020, garantujeme doručit do Vánoc, pozdější se budeme snažit samozřejmě doručit také, ale už to nemůžeme slíbit na 100 %. Děkujeme za pochopení. Zdravíme Vás a přejeme poklidný adventní čas. Leňa a Luba Bláhovi

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Varianta
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Kód: 133.2018133.100 133.2018133.500 Zvolte variantu
210 Kč 1 027 Kč od 210 Kč 182,61 Kč bez DPH 893,04 Kč bez DPH od 182,61 Kč bez DPH
Kategorie: Sušené potraviny mrazem
Záruka: 1 rok

VČELÍ PYL LYOFILIZOVANÝ (SUŠENÝ MRAZEM)

Země původu: Česká republika

Forma sběru: šetrný sběr pomocí sběrných plátů

Složení: 100% lyofilizovaný včelí pyl

Vyrobeno: ČR

Lyofilizovaný včelí pyl je složen ze 100% českého včelího pylu bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Včelí pyl byl posbírán pilnými včelami v Bílých Karpatech, hluboce zamrazen a dále pak lyofilizován.

Lyofilizovaný včelí pyl chutná a i voní, jako květiny na horské louce. Chuť i vůně jsou velmi intenzivní a aromatické.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného včelího pylu připadá cca 120 g čerstvého včelího pylu.

 

Složení pylu

Složení pylu kolísá podle druhu rostlin ze kterých pochází, ale také podle složení půdy. Významnými složkami v pylu jsou bílkoviny, tuky, glycidy, minerály (draslík, fosfor, síra, hořčík, sodík, vápník, železo, atd.), velké množství aminokyselin a enzymů, cukry, různé druhy kyselin včetně kyseliny nukleové, éterické oleje, vitamíny (A, B1,2,3,5,6,7,9,12, C, D, E, atd.) aj.

Alergie na pyl

Lyofilizovaný včelí pyl může způsobit alergickou reakci u cca 0,5% lidí. Včelí pyl, který je obsažen v ovzduší, způsobuje alergické reakce u více než 15% lidí. Je důležité tyto pyly od sebe odlišovat. Díky orálnímu podávání lyofilizovaného včelího pylu je možné u některých lidí, pylovou alergii zmírnit, nebo úplně vyléčit. Mějte ale na paměti, že je potřeba přistupovat k lyofilizovanému včelímu pylu obezřetně a individuálně na sobě vypozorovat, jak na mě pyl působí. Pokud by se objevilo zhoršení příznaků, je třeba užívání ukončit. Užívání je zcela na každém z nás a nebereme na sebe žádnou zodpovědnost z nežádoucích účinků při užívání lyofilizovaného včelího pylu.

 

Pozn.: Výše uvedený text není zdravotním tvrzením, které má za účel vyvolat v zákazníkovi dojem, že včelí pyl je potravina s pozitivním dopadem na lidské zdraví. Text je interpretací informací z veřejně dostupných zdrojů.

Více o včelím pylu naleznete na našem blogu:

Lyofilizovaný včelí pyl je zázračná superpotravina

Podrobně o včelím pylu

 

Výživové údaje na 100 g
Energie

1429

341

kJ

kcal

Tuky 6,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 45 g
z toho cukry 32 g
Bílkoviny 21 g
Sůl 0 g

 

HODNOCENÍ:

Napsat recenzi na Facebooku - ZDE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: