Naše lyofilizované Olomoucké tvarůžky byly vybrány firmou ČESKÉ BEDÝNKY jako produkt, který reprezentuje Českou republiku. Přesvědčte se sami, proč jsou naše Olomoucké tvarůžky tak oblíbené.
V roce 2024 získaly ZLATOU HVĚZDU v celosvětové soutěži Great Taste.
Baleno ve skle.
Lyofilizace - metoda sušení mrazem.
Detailní popis produktu
Popis produktu
Složení: 100 % lyofilizované tvarůžky (tvaroh, jedlá sůl - max. 5,5%, mlékařská kultura, E500, E170)
Skladování: Doporučujeme skladovat v suchu při teplotě do 25°C.
Země původu: Česká republika.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1589 kJ / 380 kcal, Tuky: 2,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g, Sacharidy: 3,9 g, z toho cukry: 3,9 g, Bílkoviny: 84 g, Sůl: 13,2 g.
Lyofilizované tvarůžky
Olomoucké tvarůžky jsou vyrobeny dle tradiční české receptury v Lošticích a dále lyofilizovány. Lyofilizované Olomoucké tvarůžky mají ještě intenzivnější chuť než jak je znáte.
Kousky využijete k nastrouhání jako koření, dochucovadlo nebo jen tak na chleba s máslem. Vynikající jsou v pomazánkách, ale také cibulačce. Nezaváháte ani tehdy, kdy je jen tak zchroupete jako snack. Oproti věnečkům jsou křehké a lehce je rozdrtíte na prach.
Na výrobu 100 g lyofilizovaných tvarůžků připadá cca 260 g čerstvých tvarůžků.
Sýrečky plné bílkovin
Tvarůžky nám nabízí především bílkoviny. Výborné je, že zároveň obsahují jen velmi málo tuku. Nevýhodou je, že je v nich poměrně hodně soli. Vyrábí se zráním, a to nejčastěji z kravského mléka.
Díky svému vysokému obsahu bílkovin a nízkému obsahu tuku se jeví jako ideální potravina pro dietu a sportovce.
Jedinečná chuť a výrazná vůně, kterou zná určitě každý. Pravé Olomoucké tvarůžky jsou naprosto nezaměnitelné a my je nyní nabízíme v lyofilizované formě.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace je speciální metoda sušení ovoce, která spočívá v prudkém zmražení ovoce a následném sušení při nízkém tlaku. Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.
Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.
Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sýry a mléčné výrobky sušeny mrazem |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % lyofilizované olomoucké tvarůžky |
Země původu: | Česká republika |
Balení: | sklenice |
Gramáž: | 70 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Lyofilizované přírodní pařené nitě - řecké bylinky. Představujeme jedinečné nitě, které jsou dokonalou svačinkou a zaručí vám skvělý gastronomický zážitek. S délkou cca 12 cm...
Lyofilizované přírodní pařené nitě - natural. Nitě jsou lahodnou pochoutkou, kterou si zamilujete. S délkou cca 12 cm jsou ideální nejen pro děti, ale také pro všechny, kdo...
Lyofilizované přírodní pařené nitě - gyros jsou neuvěřitelně lahodnou svačinkou pro každou příležitost. Nitě dlouhé cca 12 cm, jsou ideální nejen pro děti, ale také pro...