Mango lyofilizované (sušeno mrazem)

Mrazem sušené mango je plné vitamínů, chutí a minerálních látek. Mrazem sušené mango chutná jako čerstvé a má příjemnou barvu, protože je vyrobeno z pečlivě vybraných vyzrálých plodů. 

Dozrálo v původní krajině. Lyofilizováno v ČR. 

Lyofilizace - metoda sušení mrazem. 

 

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 122.2018122.25 122.2018122.50 122.2018122.100 122.2018122.250 122.2018122.500 Zvolte variantu
137 Kč / ks 267 Kč / ks 658 Kč / ks 1 307 Kč / ks 2 607 Kč / ks od 137 Kč / ks 122 Kč bez DPH 238 Kč bez DPH 588 Kč bez DPH 1 167 Kč bez DPH 2 328 Kč bez DPH od 122 Kč bez DPH 548 Kč / 100 g 534 Kč / 100 g 658 Kč / 100 g 523 Kč / 100 g 521 Kč / 100 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované mango - dužina
Země původu: Vietnam
Produktová mango
RAW

Popis produktu

Složení: 100 % lyofilizované mango. 

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Země původu: Vietnam.

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 1298 kJ / 310 kcal, Tuky: 2,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g, Sacharidy: 65 g, z toho cukry: 56 g, Bílkoviny: 2,7 g, Sůl: 0 g.

MANGO LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

Lyofilizované mango

Lyofilizované mango je skvělou volbou pro každodenní stravování, protože se snadno kombinuje s různými pokrmy a recepty. Pokud hledáte rychlou a zdravou svačinku na cesty, můžete si ho užít samotné nebo přidat do směsi ovesných kaší, jogurtů nebo müsli.

Lyofilizované mango je složeno ze 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 440 g čerstvého ovoce.

Mango plné vitamínů

Kromě vitamínu B6, který podporuje funkci nervového systému a metabolismu, je mango také bohaté na další důležité vitamíny. Obsahuje velké množství vitamínu A, který je klíčový pro zdraví očí, kůže a sliznic, a vitamín C, který posiluje imunitní systém, chrání před volnými radikály a podporuje tvorbu kolagenu, zajišťující pružnost pokožky.

Kromě toho mango obsahuje i další vitamíny skupiny B, jako je B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (kyselina pantotenová) a B9 (kyselina listová), které jsou důležité pro energetický metabolismus a celkové zdraví.

Navzdory své bohaté a omamně sladké chuti má mango překvapivě nízké kalorické hodnoty, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí udržet svou váhu pod kontrolou bez zbytečných obav. Takže si můžete užívat sladkou chuť a bohatou výživu manga bez jakýchkoli výčitek!

MANGO LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)
MANGO LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: