MANGO LYOFILIZOVANÉ (SUŠENO MRAZEM)

Chcete vědět, jak chutná ovoce, které dozrává v původní krajině až do úplné zralosti, aniž byste museli zaplatit drahou dovolenou v exotických zemích? Jste tu správně!

Lyofilizováno v ČR. Uzrálo v původní krajině.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 122.2018122.50 122.2018122.100 122.2018122.250 122.2018122.500 122.2018122.1000 Zvolte variantu
137 Kč / ks 267 Kč / ks 658 Kč / ks 1 307 Kč / ks 2 607 Kč / ks od 137 Kč / ks 122 Kč bez DPH 238 Kč bez DPH 588 Kč bez DPH 1 167 Kč bez DPH 2 328 Kč bez DPH od 122 Kč bez DPH 2 740 Kč / 1000 g 2 670 Kč / 1000 g 2 632 Kč / 1000 g 2 614 Kč / 1000 g 2 607 Kč / 1000 g
Kategorie: Lyopotraviny
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizované mango - dužina
Země původu: Vietnam
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Zamezte přístupu vzduchu pomocí zipp uzávěru.
Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1298 kJ / 310 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 2,2 g (0,4 g), Sacharidy (z toho cukry): 65 g (56 g), Bílkoviny: 2,7 g, Sůl: 0 g
Na 100 g lyo bylo použito čerstvé suroviny cca: 440 g
MANGO LYOFILIZOVANÉ (SUŠENÉ MRAZEM)
RAW

MANGO - LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

(Mangifera)

Země původu: Vietnam
Složení: 100 % lyofilizované mango - dužina
Vyrobeno: ČR

Lyofilizované mango je složeno ze 100 % ovoce bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

 

Použití:

Mrazem sušené mango je skvělým pomocníkem na cestách, jako snack. Přidávat jej můžete také do jogurtu, tvarohu, nebo do smoothie. Je vhodné také do slaných pokrmů, kaší, nebo müsli.

 

U našeho lyofilizovaného manga neočekávejte typickou křupavou vlastnost, jako u většiny lyofilizovaných potravin. Zjistili jsme totiž, že dokonale uzrálé mango, nelze dovést ke křupavosti. Lyofilizované mango je zbaveno vody, tudíž se nezkazí. Původně jsme mango nechtěli ani zařazovat do prodeje, právě kvůli absenci křupnutí, ale je tak strašně moc dobré, že jsme Vás nechtěli o tento zážitek ochudit. 

 

Na výrobu 100 g lyofilizovaného ovoce připadá cca 440 g čerstvého ovoce.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: