Mouka z dýňových semínek lyofilizováno (sušeno mrazem)

Na výrobu 100g lyofilizovaného proteinu připadá cca 110g pokrutiny.

Proteiny jsou bohaté na bílkoviny, zároveň jsou RAW, veganské i bezlepkové. 

Lyopotraviny prezentované na našem e-shopu, jsou vždy vypěstovány a lyofilizovány v České republice, nejedná se o dovoz ze zahraničí. Nejsme překupníci lyopotravin, ale sami je vyrábíme.

Hmotnost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 71.P201871.250 71.P201871.500 71.P201871.1000 Zvolte variantu
151 Kč / ks 300 Kč / ks 584 Kč / ks od 151 Kč / ks 135 Kč bez DPH 268 Kč bez DPH 521 Kč bez DPH od 135 Kč bez DPH 60 Kč / 100 g 60 Kč / 100 g 58 Kč / 100 g
Kategorie: Proteiny/mouky sušeny mrazem - lyofilizované
Záruka: 1 rok
Složení: 100 % lyofilizovaná odtučněná dýňová semena
Země původu: Česká republika

Popis produktu

Složení: 100 %  lyofilizovaná odtučněná dýňová semena.

Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Česká Republika. 

Výživové údaje

Energetická hodnota na 100 g: 1702 kJ/ 404 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 13 g (0), Sacharidy (z toho cukry): 13 (0), Bílkoviny: 55,6 g, Sůl: 0 g

MOUKA Z DÝŇOVÝCH SEMÍNEK LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Mouka z dýňových semínek (lyofilizováno)

Dýňová mouka je přirozeně bezlepková. Je vyrobena z odtučněných výlisků přírodního dýňového semínka. Mouka byla lisována za studena. Využijte ji v kuchyni na pečení, zahušťování i obalování. Díky nízkému obsahu sacharidů je dýňová mouka vhodná při Low Carb i Paleo dietě.

Můžete ji smíchat s jinými druhy mouk nebo ji použít samostatně. Upečte si chléb, rohlíky i houstičky, přidejte třeba i pár celých dýňových semínek, a máte výborné pečivo na snídani, k polévce i na večeři. Zahuštění polévky, omáček i šťáv, to jde s dýňovou moukou raz dva. Dýňová mouka do sebe dokáže vsáknout větší množství tekutin i tuku, proto ji přidávejte pomalu.

Lyofilizovaný dýňový protein je složen ze 100 % semen bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.

Dýňová semínka

Dýňová semínka obsahují zejména bílkovinyzdraví prospěšné omega 3 kyselinyvlákninu. Jsou také zdrojem zinku, hořčíku, vápníku, železa, mědi a dalších minerálů. Z vitamínů obsahují vit. sk. B, A, C a zejména je v nich mnoho vit. E. Dýňová semínka jsou přirozeně bezlepková, takže mouku můžou používat i celiaci. A pokud vás trápí alergie na oříšky, tak je právě dýňová mouka ideálním kandidátem jako náhrada za oříškové mouky.


MOUKA Z DÝŇOVÝCH SEMÍNEK LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)
MOUKA Z DÝŇOVÝCH SEMÍNEK LYOFILIZOVÁNO (SUŠENO MRAZEM)

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, probíhá za velmi nízkých teplot a tlaku. 

Během tohoto procesu se voda z ovoce přeměňuje přímo na páru, což umožňuje zachování přirozené struktury, barvy, vůně a všech nutričních hodnot, včetně vitamínů a minerálů.

Tato technologie umožňuje ovoce uchovat všechny důležité látky, které jsou obsaženy v čerstvém ovoci, a to i po dlouhou dobu. Díky lyofilizaci se také prodlužuje trvanlivost ovoce a zůstává zachován jeho přírodní chuť a aroma.

Lyofilizované ovoce je ideální jako zdravá a chutná svačina pro děti i dospělé. Díky své kompaktní formě je také skvělou volbou pro sportovce nebo turisty, kteří potřebují rychlý a energetický zdroj během svých aktivit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: