Kokosová mouka BIO je zdravou bezlepkovou alternativou klasické bílé mouky. Kokosová mouka je skvělým doplněním a oživením všech pokrmů, které mají v základu nejen pšeničnou mouku.




Detailní popis produktu
Popis produktu
Složení: 100 % BIO kokosová mouka.
Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Srí Lanka.
Výživové údaje
Energetická hodnota na 100 g: 1636 kJ / 391 kcal, Tuky (z toho nasycené mastné kyseliny): 13,3 g (12,3 g), Sacharidy (z toho cukry): 60,3 g (8,6 g), Vláknina: 42,5 g, Bílkoviny: 18 g, Sůl: 0,03 g.

BIO kokosová mouka
Bílá a jemná jako sněhové vločky. kokosová mouka je vyrobena z usušené a rozemleté dužiny kokosu. Obohatí jídla o bílkoviny, vlákninu a díky její přirozené sladké chuti nebudete potřebovat tolik cukru nebo jiných sladidel. Tato mouka je přirozeně bezlepková a obsahuje méně sacharidů než tradiční mouka, což je skvělé pro příznivce low carb stravování. V našem sortimentu najdete kokosovou mouku v BIO kvalitě.
BIO kokosová mouka v kuchyni
Kokosovou moukou můžete nahradit zcela nebo částečně mouku klasickou pšeničnou nebo ořechovou. A stačí jí dokonce méně. Obecně platí, že místo 1 hrnku mouky stačí 1/4 hrnku mouky kokosové. Také nemusíte použít tolik cukru, kokosová mouka je sama o sobě sladká. Naopak díky jejím vlastnostem musíte použít stejné nebo větší množství tekutin. Rovněž se doporučuje přidat do receptu 1 vejce navíc, aby těsto nebylo suché.
Z kokosové mouky upečete výborné muffiny, kokosové sušenky, koláče, buchty i kokosové lívanečky. Můžete ji také použít na zahuštění omáček či polévky. Výborně se tak hodí do thajské či asijské kuchyně. Nebojte se ji přisypat do smoothies, jogurtu i koktejlů.

Doplňkové parametry
Kategorie: | Bio suroviny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Složení: | 100 % kokosová mouka BIO |
Země původu: | Srí Lanka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Banánová mouka je bezlepková, bohatá na vlákninu a snadno stravitelná, což z ní činí ideální volbu pro zdravé vaření a pečení.

Lněná mouka je skvělou alternativou vajec.
Podobné produkty

Bio manioková mouka je přírodní a bezlepková alternativa k tradičním moukám, která se získává mletím sušených kořenů manioku. Tato mouka je ideální pro ty, kteří hledají...

Tapiokový škrob je bezlepkový, takže jej ocení nejen celiaci, ale i lidé hledající zdravější alternativy běžných škrobů.

Banánová mouka je bezlepková, bohatá na vlákninu a snadno stravitelná, což z ní činí ideální volbu pro zdravé vaření a pečení.

Neaktivní BIO lahůdkové droždí je chutné dochucovadlo s přirozeně vysokým obsahem vitamínů skupiny B. Veganský zdroj bílkovin a chuti ve formě vloček bez přidané soli ✅BIO...

Šetrná a přírodní alternativa běžného kypřidla – ideální pro domácí pečení BIO kypřicí prášek bez fosfátů s vinným kamenem pro nadýchané těsto ✅BIO kvalita, bez fosfátů a...